Nädalavahetuseks maale III - väiksed külastamata sadamasopid ja suur kandlekontsert

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Japsi kail oli räimesooviga kohale tulnud inimesi nii palju, et paatidega sadamasse toodud räim lõppes otsa ja kala järgi tuli hoopis turule minna.
Pärnus Japsi kail oli räimesooviga kohale tulnud inimesi nii palju, et paatidega sadamasse toodud räim lõppes otsa ja kala järgi tuli hoopis turule minna. Foto: Urmas Luik

Õues on läinud helgemaks ning ka päikeseloojang nihkub iga päevaga öö poole, alanud on laada- ja väliürituste hooaeg ja sestap on ka jälle uusi kohti, mida avastada ning isepäraseid üritusi, mida väisata. Maa Elu jätkab maaelu sündmuste lainel selle aasta kolmanda väljalaskega ning kutsub kõiki nädalavahetuseks maale - seekordne assortii on siin.

Üle-eestiline avatud kalasadamate päev 2018

28. aprillil kell 8-14 sadamates üle Eesti

Külastajad saavad avatud kalasadamate päeval tutvuda sadamatega nii seest kui ka väljast. Kalasadamates saab maitsta kohalikku kalatoitu, kaasa osta värsket kala ja kalatooteid ning võtta osa kogupereüritusest. Loe veel ja vaata kaarti.

Kandleorkestri kontsert

29. aprillil kell 13 Loo kultuurikeskuses

Kandleorkester Sotto Voce tegutseb 2001. aastast alates. Orkestris mängivad kõige tublimad kromaatilise kandle õpilased üle terve Eesti. Kokku saadakse kolm korda aastas Eestimaa erinevates paikades, et lugusid harjutada ja kontserte anda. Loe veel.

Varnja kalalaat

28. aprillil kell 9-15 Varnjas

Traditsiooniks muutunud igakevadine Varnja kalalaat on Peipsiääre hooaja avamise üritus. Laadal on kohal erinevad värske kala ja kalasaaduste müüjad, kalastusvahendite müüjad, samuti toitlustajad ning istikute, käsitöö ja muu laadakaubaga kauplejad. Loe veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles