Lely paigaldas 500. automaatse söötmissüsteemi Vector

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Linery OÜ

Maassluis, 15. veebruar 2018. Lely paigaldas 1. veebruaril 500. automaatse söötmissüsteemi Vector. See on erakordne saavutus, arvestades et Lely on tegutsenud sellel turul alates 2012. aastast. 500. Lely Vectori ja söödaköögi paigaldamine Rosi Chris Holsteins Inc. farmis Québecis Kanadas kinnitab Lely tugevat positsiooni automaatse söötmise valdkonnas.

500 Vector süsteemi töötavad nüüd enam kui 20 riigi piima- ja veisefarmides. Lely Vector oli põllumees Christine Hoyle’i sõnul loogiline valik:  „Me oleme alates 2010. aastast kasutanud lüpsmiseks Lely automaatset lüpsmissüsteemi. Me alustasime A2-ga ja nüüd on meil A4. Me tahtsime Vectori lisada, et saavutada suurem kontroll söötmise üle ning tagada lehmadele värske sööt kogu päeva vältel.”

Automaatne söötmine muutub üha populaarsemaks

Jelmer Ham, Lely Internationali söötmistoodete juht, oskab selgitada, miks põllumehed valivad Vectori. „See on revolutsiooniline süsteem, mis lisaks energiakulu ja töökoormuse vähendamisele omab positiivset mõju lehmade tervisele ja söötmistõhususele. Tihedama ja täpsema söötmisega kasutatakse söödas sisalduvaid toiteaineid optimaalselt. Nutikas tarkvara võimaldab samuti juhtimist kasumlikkuse, mitte ainult piimaanni ja kaalu juurdekasvu, alusel. Nii piimakarja- kui ka veisekasvatajad saavad arvutada söödaratsioonide muutmise mõju kasumimarginaalile.”

Foto: Linery OÜ

Teave Lely kontserni kohta

1948. aastal asutatud Lely töötab pikaajalise, nauditava ja kasumliku tuleviku nimel põllumajandussektoris. Ettevõte arendab kvaliteetseid roboteid ja andmesüsteeme, mis seavad lehma esikohale ning mis on loodud loomade heaolu ning piimafarmide paindlikkuse ja tootlikkuse suurendamiseks. 

Lely on juba üle 25 aasta olnud juhtivaks automatiseeritud süsteemide müüjaks ja hooldajaks piimafarmerite erinevate põlvkondade jaoks. Lely inspireerib iga päev oma töötajaid klientidele innovatiivseid lahendusi pakkuma ning neile pikaajalisteks usaldusväärseteks partneriteks olema, kes pakuvad nõuandeid ja tuge. Lely kontsern, mille peakontor asub Maasluisis ning mis omab sihtotstarbeliste Lely Center rajatiste ülemaailmset võrgustikku kohandatud müügi- ja hooldusteenuste osutamiseks, tegutseb enam kui neljakümnes riigis ja annab tööd ligikaudu 1 200 inimesele.

Lisateavet vaadake aadressilt: www.lely.com

Lisainfot saab näiteks: https://www.facebook.com/LelyGroup
Videot saab näiteks: https://www.youtube.com/watch?v=SUqewwJKD7s  eestikeelsed subtiitrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles