Eesti tipp-põllumehed kogunevad Olustveres

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere loss
Olustvere loss Foto: Peeter Kümmel / Sakala / Scanpix

Reedel, 23. märtsil kogunevad põllumajandussektori ettevõtjad ja valdkonna spetsialistid juba kolmeteistkümnendat korda Olustveres konverentsil «Põllumees kui tippjuht».

Olustvere Teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on juba traditsiooniks muutunud konverentsi peaeesmärk koondada kord aastas Eesti põllumajandussektoris töötavad tippjuhid, ettevõtete omanikud ja investorid Olustvere lossi ning pakkuda neile kõrgetasemelist koolitust ja uusi visioone. «Võib julgelt tõdeda, et see on Eesti põllumajandussektoris üks väärikamaid ja oodatumaid konverentse, mille kvoorum on väga esinduslik,» ütles Pastak ning lisas, et tänavusel konverentsil räägitakse uue suunana muuhulgas ka pangandusest, majandusest, küberturvalisusest ja lobitööst.

Konverentsil astuvad üles Swedbank Eesti juhatuse liige ja ettevõtete panganduse juht Liisi Himma, Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand, Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, RIA peadirektori asetäitja küberturvalisuse alal Uku Särekanno, Telia juhatuse liige ja ärikliendi üksuse juht Tarmo Kärsna, Advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Karl Kask, Saaremaa Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine, AS Tartu Agro juhataja Aavo Mölder, Kõljala Põllumajanduslik OÜ juht Tõnu Post, Kehtna Mõisa juhatuse liige Märt Riisenberg, Väätsa Agro juht Margus Muld, E-Piim Tootmine nõukogu esimees Sulev Mölder.

Tänavu valitakse ka kuuendat korda põllumajandussektori tippjuht, kellele annab auhinna üle maaeluminister Tarmo Tamm.

Põllumajandussektori tippjuhi tiitli on varasematel aastatel pälvinud:

2017 – Tõnu Post, Kõljala Põllumajanduslik OÜ juht

2016 – Jaak Läänemets, OÜ Avispeamees juhataja

2015 – Ain Aasa, OÜ Estonia tegevjuht

2014 – Märt Riisenberg, OÜ Kehtna Mõisa juht

2013 – Indrek Klammer, OÜ Voore Farm juht

Konverentsi korraldab alates 2006. aastast Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool koostöös Corpore Konverentsidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles