Nädalavahetuseks maale II – miks peaks laupäeval Tohisoole sõitma?

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tohisoo mõis
Tohisoo mõis Foto: Puhkuseestis.ee

Talv on täies vinnas, aga maal elu ei rauge – seda enam on põhjust uudistada mööda maaliliselt jäätunud Eestimaad ning käia kohtades, mis peavad sammu suurte kultuuriüritustega. Päris Eestis on luulet ja kandlemängu – kae perra!

Betti Alverile pühendatud XII luulepäevad «Tuulelapsed»

19. – 20- jaanuaril Jõgeva kultuurikeskuses

Betti Alveri sünnilinnas toimuva poetessile pühendatud XIII luulepäevade teema on «Ilmaruumi salalaegas». Esitatakse luulelavastusi Lehte Hainsalu loomingu põhjal. Osaleb 22 kooliteatritruppi ligi 360 osavõtajaga üle Eesti. Loe veel.

Raplamaa XI Kandlepäev

20. jaanuaril Tohisoo mõisas

Raplamaal, Tohisoo mõisas toimuv Raplamaa XI Kandlepäev toob kokku 90 suurt ja väikest kandlemängijat üle Raplamaa ja mujalt Eestist.

Kandlepäeval toimuvad õpilastele meeleolukad õpitoad ja õpetajatele pedagoogiline õptuba Kadri Lepassoniga. Lisaks väiksematele õpitubadele toimub «Rahvatantsulabor», kus Kadri Lepasson räägib, kuidas tantsuks mängida ning kuidas tantse õpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles