Põllumajandusuuringute Keskus ja Maamajanduse Infokeskus ühinesid

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Maaeluministeeriumi hallatav riigiasutus Maamajanduse Infokeskus liideti 1. jaanuarist Põllumajandusuuringute Keskusega.

«Maaeluministeerium koondas uuest aastast põllumajanduskeskkonna- ja maamajandusanalüüsi tegevused ühte asutusse,» ütles maaeluminister Tarmo Tamm.

«Ümber korraldatud asutuse osakonnad, laboratooriumid ja katsekeskused jätkavad oma tegevust üldjuhul samade põhiülesannetega,» ütles Tamm. «Põllumajandusuuringute Keskuse peamaja asub Sakus. Kõikide Maamajanduse Infokeskuse töötajate üleviimist Jänedalt Sakule ei ole praegu kavandatud,» lisas Tamm. Maamajanduse Infokeskuse töötajad jätkavad ümberkorraldatud keskuses töötamist nendega varem sõlmitud töölepingute alusel.

Muudatusega korrastatakse Põllumajandusuuringute Keskuse struktuuri. Keskuse töö ümberkorraldamisel Põllumajandusuuringute Keskuse ametlik nimi ei muutu. Maamajanduse Infokeskuse tegevus lõpetati alates 2018. aasta 1. jaanuarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles