Pärnu vineeritehas võtab tööle ligi 200 inimest

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vineer
Vineer Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Metsä Wood plaanib 2018. aasta lõpus tööd alustavasse Pärnu vineeritehasesse veebruaris palgata 26 inimest, järk-järgult kasvades tõuseb augustiks töötajate hulk üheksakümneni.

Metsä Wood otsib oma meeskonda tootmistöölisi, insenere ja muid spetsialiste. «Tehase täisvõimsusel opereerimiseks vajame ligikaudu 200 töötajat,» ütles vineeritehase juht Kaarel Tali. «Ootame kandideerima inimesi, kes hindavad stabiilset tööd ning kaasaegset töökeskkonda. Otsime spetsialiste tootmise planeerija, kvaliteediinseneri ja töödejuhataja ametikohtadele, kuid valdava osa loodavatest töökohtadest moodustavad tootmistöölised. Pakume oma töötajatele esmaklassilist väljaõpet ning seetõttu ei ole varasema tootmisettevõttes töötamise kogemuse puudumine takistav tegur. Meie varasemale kogemusele tuginedes saan öelda, et tootmistöö sobib nii meestele kui naistele väga hästi ning seetõttu julgustame lisaks meestele ka naisi kandideerima,» selgitas Tali.

Metsä Woodi kasevineeritehase nurgakivi asetati käesoleva aasta augustis ning uus tehas alustab tootmist 2018. aasta lõpus. Kasevineeritehase rajamine Pärnusse on osa Metsä Woodi 100 miljoni euro suurusest investeerimisprogrammist, mille Metsä Wood avalikustas 2016. aasta juunis. Programm viiakse ellu perioodil 2017–2019.

Töötajate leidmisel teeb Metsä Wood koostööd Tammiste personalibüroo, Manpower OÜ-ga ja Eesti Töötukassaga. Tööle kandideerimiseks tuleb ühendust võtta Metsä Woodi värbamispartneriga Manpower või külastada Metsä Woodi kodulehte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles