Maa Elu uued tähised

Peeter Raidla
, Maa Elu peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

November on olnud Maa Elu jaoks märgiline. Esiteks kerkis Maa Elu tiraaž tänu Lõuna-Eesti Postimehe turuletulekuga esmakordselt üle 90 000. Ning teiseks, Postimehe ja viie maakonnalehe vahel ilmuva Maa Elu vahel on täna ehk 23. novembril esimest puhku omakorda vaheleht.

Kui Maa Elu esimene number 2014. aasta oktoobris trükivalgust nägi, ei osanud mina küll sellist edulugu ette näha. Algselt Pärnumaal, Viljandimaal, Lääne-Virumaal, Järvamaal ja Valgamaal kohaliku lehe vahel levinud Maa Elule andis uue hingamise Postimehe kui üle-eestilise päevalehe vahele minek 2015. aasta detsembris. Nüüd, novembris 2017 lisandus sellele veel Lõuna-Eesti Postimees, mis on võtnud Valgamaa kõrval oma pilgu alla ka Võrumaa ja Põlvamaa.

Võib ju teoreetilises plaanis vaielda, kas peamiselt teiste lehtede vahel ilmuv Maa Elu on võrreldav nii-öelda iseseisvat elu elavate ajalehtedega. Meie ise oleme seda meelt, et on küll. Üks vastuargument kahtlejaile on asjaolu, et Maa Elu on võimalik eraldiseisvanagi tellida. Põhiline on aga ikkagi see, et lugejad on siiani Maa Elu kõik 128 numbrit hästi vastu võtnud ning leht ise on muutunud kümnetes tuhandetes peredes ja kümnetes tuhandetes ettevõtetes iganädalaseks harjumuspäraseks väljaandeks.

Maa Elu väike ja töökas toimetus annab endast parima, et lugejad lehes ilmuvaga edaspidigi rahul oleksid. Alati saab paremini teha ja eks meiegi pürime pidevalt selle poole, pakkudes rõhutatult maaelule keskendunud lugusid ja teavet ning reklaamiandjaile Eesti suurima levikuga keskkonda, mille kaudu oma nii praeguste kui ka tulevaste klientideni jõuda. Tänud teile selle eest, et olete nüüd juba kolm aastat meiega olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles