Kuressaare Ametikool tunnustas koostööpartnereid

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil: Kuressaare Ametikooli administratiivhoone.
Pildil: Kuressaare Ametikooli administratiivhoone. Foto: Ave Maria Mõistlik – oma töö, CC BY-SA 2.5

Kuressaare Ametikooli direktor Neeme Rand tunnustas neljapäeva õhtul korraldatud kooli 95. sünnipäevale pühendatud pidulikul õhtusöögil koostööpartnerite esindajaid ja kuulutas välja tänavused aasta koostööpartneri tiitli saajad.

«On väga hea meel, et meil on ettevõtete ja asutuste seas palju sõpru ja partnereid, kes on mõistvad meie koolist tulnud praktikantidega ning nõus ka ise panustama sellesse, et ametihariduse andmine Saaremaal areneks ja meil omandatavad oskused oleks tööandjate jaoks vajalikul tasemel,» rääkis Rand.

Tänavused Kuressaare Ametikooli aasta koostööpartnerid on:

Saaremaa Rajaleidja Keskus - koostöö eest kutsehariduse õppimisvõimaluste tutvustamisel läbi karjäärinõustamise.

Eralasteaed «Naerusuu» - võtab meelsasti vastu välispraktikante. Lasteaia töötajad jagavad õpilastele lektoritena oma kogemust. Osaletakse hindamiskomisjoni liikmena lapsehoidja kutseeksamil.

Endel Püüa - ajaloolase ja Saaremaa patrioodina tuleb alati vastu ametikooli soovidele ning aitab rikastada igapäevast õppetööd.

Arensburg OÜ - aktiivne koostööpartner töökohapõhise õppe läbiviimisel.

Johan Spa Hotel - aktiivne koostööpartner töökohapõhise õppe läbiviimisel.

Sarp Online OÜ - mitmekülgne koostöö kooliga, võimaldades oma töötajatel õppida. Algatas ja viis läbi kõiki ametikooli õppijaid kaasava «Hackatoni» 19-20. mail 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles