Toidutööstused on veel kaks viimast päeva avatud

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Tamm Sepa mahetalust
Nele Tamm Sepa mahetalust Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Praegu toimuval avatud toidutööstuste nädalal on ettevõtteid külastanud juba ligi 600 inimest. Ekskursioone oma tootmisesse korraldab tänavu 26 toidutööstuse ettevõtet. Ekskursioonidele registreerimine on veel avatud.

Enim on külastatud Felixit (119 korda), populaarsed on ka Saidafarm ja A Le Coq.  Gruppide täituvused olid suured ka Uvicis, Lõuna Pagarites ja Salvestis. Neljapäevaks ja reedeks on ligi 1000 ekskursioonikohta veel saadaval.

26 toiduainetööstust üle Eesti pakuvad nädala vältel huvilistele võimalust tulla tootmisettevõttesse ekskursioonile. Sellel aastal on kaasatud ka väiksemaid toidutööstusi, kes paistsid silma avatud talude päeval. Näiteks ootab külla Jaanihanso siidrivabrik, Sepa mahetalu ja Tamme talu ürdiaed.

Külastajaid ootavad:

A. Le Coq, Andre Juustufarm, Artocarpus, Balbiino, Balsnack, Balti Veski (Veski Mati), Breti (Luke Farmimeierei), Ecofarm, Estover Piimatööstus, Jaanihanso, Kalev, Leibur, Lõuna Pagarid, Maru Food, Minna Sahver, Moe, Põltsamaa Felix, RemedyWay, Saidafarm, Saku Õlletehas, Salvest, Scanola Baltic (Olivia), Sepa mahetalu, Tallegg (HKScan Estonia), Tamme talu ürdiaed ja Uvic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles