Narva Suvelaadal valmib 15-meetrine grillvorst (1)

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10-sentimeetrine grillvorst
10-sentimeetrine grillvorst Foto: Stanislav Moshkov / Scanpix

Tuleval laupäeval kell 10 algaval juba traditsiooniliseks saanud Narva Suvelaadal valmistavad Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse koka eriala õpilased koos meistritega esmakordselt 15-meetrise grillvorsti.

Suvelaadal on kõikidel huvilistel võimalik tutvuda Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse õppimisvõimalustega ning suhelda õpilaste ja õpetajatega. Laadakülalistele pakutakse infot Jõhvis, Sillamäel ja Narvas õpetatavate erialade kohta ning julgustatakse tegema teadlikke otsuseid erialade valikul. Lisaks 15-meetrisele vorstile on laadakülalistel võimalus maitsta erinevaid grillhõrgutisi.

Peale kokkade on laadal ka metallieriala kutseõpetaja Andrey Matveenkov ja tema õpilased, kes korraldavad külastajatele töötoa vormis sepakoolituse ning rõivaõmblemise kutseõpetaja Tatjana Dolgovsakaja, kes ootab samuti koos õpilastega külalisi käsitöötuppa.

Laadal pakuvad kohalikud ja välismaised kaupmehed ning käsitöölised oma tooteid igale maitsele: kodutarbeid ja aiakaupu, maiustusi ja lihakraami, suveniire ja käsitööesemeid, ehitusmaterjali ja tööstuskaupu.

Vajaliku informatsiooni leiab laada kodulehelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles