Komisjon toetas E-Piim Tootmise piimatööstuse projekti

Riina Martinson
, Maa Elu toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"E-Piima projekti puhul nägime, et tänu uuele tootmisele on Eesti piimatootjal võimalus saada aastas praegusest vähemalt 15 miljoni euro võrra suuremat tulu,“ ütles Indrek Neivelt otsust põhjendades.
"E-Piima projekti puhul nägime, et tänu uuele tootmisele on Eesti piimatootjal võimalus saada aastas praegusest vähemalt 15 miljoni euro võrra suuremat tulu,“ ütles Indrek Neivelt otsust põhjendades. Foto: Peeter Langovits

Neljapäeval kogunes Tartus PRIA keskuses toetuse abil rajatava ühistulise piimatööstuse suurprojektide hindamise kaheksaliikmeline komisjon, mida juhib Indrek Neivelt.

Komisjon kuulas ära toetuse taotlejate esindajad, analüüsis kahe võistleva AS E-Piim Tootmise ja AS Milkesti taotlust ning tegi üksmeelselt ettepaneku toetada E-Piim Tootmine ASi projekti.

Komisjoni ettepaneku alusel kinnitab paremusjärjestuse PRIA peadirektor. Seejärel viib PRIA lõpuni kõik meetme määruses nõutavad kontrollid ning teeb taotluste kohta otsused hiljemalt 29. juuniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles