Tegelikul võib Kai teha täpselt sellist leiba, nagu tellitakse. Üks klient tellib näiteks leiba kitsejuustu ja päikesekuivatatud tomatitega.
Kindlasti on Kail plaanis leivategemisega jätkata ning ta unistab suuremast tootmisruumist.
Varsti peaks talle Rootsist külla tulema vennatütar, kes peab seal pagariäri. „Ta lubas mulle sepikujuuretist tuua,” vihjab Kai võimalusele, et tema sortimenti lisandub uus toode. „Vaatan, kuidas välja tuleb.” Vahel küsitakse tema käest ka saia, aga saiategu on hoopis teine lugu. „Sai on palju kapriissem,” selgitab Kai.
Tema leiba saab tellida kodulehelt koduleivad.ee. Eesti piires saadab ta leivapakid Omniva automaati. Aga muidu on tema leiba tellitud üle maailma. On olnud turiste, kes on turul maitsnud ja hiljem koju jõudnuna ühendust võtnud, aga on ka palju eestlasi, kes on maailma peale rändama läinud, aga koduse rukkileiva isu pole kadunud.
Treener ja toitumisnõustaja Erik Orgu: Kai suhkruvaba leib sobib tervislikule inimesele
Kai valmistatud suhkru- ja pärmivaba leib on väga maitsev. See näitab, et ka ilma ebatervisliku suhkruta saab väga head leiba teha. Soovitan seda kõigile leiva austajatele ja oma toitumiskava järgijatele.
Peakokk Tõnis Siigur: Koostöö sujub
Meie oleme koostööga rahul. Alustasime seda juba siis, kui meil oli ainult restoran OKO. Hiljem tulid juurde restoranid Noa ja Tuljak, pakume sealgi Kai leiba. Klientidele meeldib ja meie oleme täitsa õnnelikud.
Kogused on väga suured. Me saime väga kiiresti selgeks, et ise me leiba teha ei jõua ja seetõttu Kai poole pöördusime. Kuigi ta ei tööta meie restoranis, võtame teda nagu oma pagarit. Me oleme koos temaga leibade maitsed selliseks timminud, nagu meile meeldib, ja tema leivad on ka meie leivad. Kui peaksime uusi restorane avama, siis kindlasti pakume ka seal Kai leiba. Soovime talle edu.