Toidutööstusele kaadrit kutsekoolid enam ette ei valmista ja kõik vajalikud töötajad tuleb õpetada välja tööstuses kohapeal, see aga nõuab nii aega kui ka raha.
Pereliikmetele kuuluvas Otepää Lihatööstuses töötavad täna lähikondsetest veel pojanaine Maire Niit finantsdirektorina ja vennatütar Anu Tiirmaa kauba väljastajana. Lisaks lihatööstusele kuulub Niitude perele veel trahterist, hotellist ja kauplusest koosnev Edgari kompleks Otepää linnas.
Et kõik lõpuni ära rääkida, tuleks lahti seletada ka Edgari nime kasutamine. Jah, see on omal ajal pandud Edgar Savisaare järgi, sest ka Maie Niit kuulub keskerakonda. Kui algul oli Edgari nimi Otepää Lihatööstuse toodete siltidele suurelt kirjutatud, siis on see nüüd alla äärde kolinud ja kirigi on palju väiksem.
Sündis 20. juunil 1938 Valgamaal
Lõpetas Õisu Toiduainetööstuse Tehnikumi lihatehnoloogina 1961. aastal
Lõpetas EPA lihatehnoloogia erialal cum laude 1967. aastal.
1974–1982 – Tartu Lihakominaadi tööline, vorstitsehhi meister ja juhataja, peatehnoloog, tootmisjuht
1982–1986 – Eesti Loomakasvatuse ja Veterinaaria Instituut, tehnoloog
1986–1990 – EKP Tartu rajoonikomitee instruktor
Alates 1990 Otepää Lihatööstuse Edgar AS juht ja omanik
Abielus, 2 last, 4 lapselast
Hobid: mesindus, aiandus, poliitika, teater