Maamessi põnevad eksponaadid pärjatakse LEHMA-märgiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta kevadel toimuv arvult juba 24. maamess on alati toonud kohale tuhandeid külastajaid.
2016. aasta kevadel toimuv arvult juba 24. maamess on alati toonud kohale tuhandeid külastajaid. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kaks aastat tagasi alguse saanud traditsioon tähistada Maamessi põnevaimad eksponaadid ürituse kujundusest pärit looma- või linnumärgiga kogub hoogu ning tänavuse LEHMA-märgi vastu on ettevõtted juba suurt huvi üles näidanud.

Suur osa Maamessi sise- ja välipindadest on juba broneeritud ning nii mõnigi messiuudis korraldajatele saladuskatte all juba teada. Konkurents, et saada tunnustatud LEHMA-märgiga, tõotab tulla tihe ning otsuse langetamine keeruline – LEHMA-märgi vääriliste eksponaatide arv on piiratud ning tunnustuse saavad ainult kõige huvitavamad masinad, seadmed või tooted.

Ka sel aastal koostab korraldusmeeskond Maamessi ainsa ametliku kataloogi, mille saavad tasuta kõik messikülastajad. Palume reklaamipindade broneerimiseks varakult ühendust võtta. Kataloogis saavad kindlasti ära märgitud ka Maamessi uudised – seega ei tasu külastajatele huvi pakkuvaid uudiseid enda teada hoida, vaid neist meile varakult märku anda.

Jätkuvalt on oodatud kõik põnevad ideed seoses messiga. Neil, kes pole veel otsust langetanud, kas messil osaleda, soovitame kiirustada. Ettepanekud, arvamused ja osalemissoovid palume edastada e-postil margus@tartunaitused.ee või tel 504 2575.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles