Linlased nuusutasid maaõhku

Crisely Apri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Haljava OÜ laudas on ligi 230 lehma ja neli robotit, olevat hommikuti viimaste taga päris korralik järjekord.
Kuna Haljava OÜ laudas on ligi 230 lehma ja neli robotit, olevat hommikuti viimaste taga päris korralik järjekord. Foto: Toomas Tatar

Eile oli esimene üle-eestiline avatud talude päev, mille kestel avas külastajatele oma uksed ligi 150 talu ja põllumajandusettevõtet. Tutvuda sai nii suuremate farmide kui ka väiksemate taludega, näha põllumajandustehnikat, erinevaid taimi, suuri ja väikeseid taluloomi ning maitsta talutoitu ja osta kaasa kodumaist toodangut.

Lisaks iseseisvalt avatud talusid uudistama suunduvatele inimestele pakkusid Eesti Põllumeeste Keskliit, Eestimaa Talupidajate Keskliit ja Rimi võimaluse võtta ette ka kindlat marsruuti läbiv bussireis. Postimehe valik langes Harjumaa talusid külastava ringireisi kasuks, kus seitsme tunni jooksul avanes võimalus näha nelja põllumajandusettevõtet. Eilehommikune ilm katastroofi ei ennustanud ja kella kümnest hommikul Tallinnast ida suunas väljunud buss oli elevil linnainimesi täis.

Hobused ja jaanalinnud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles