Viira talu toodab aastas umbes 10 tonni mahetatart ning lisaks ostab perefirma RemedyWay teistelt kasvatajatelt sisse ligi 60 tonni tatart. Samamoodi ostetakse juurde tatramett, sest oma talu toodangust ei piisa marjajahuga meesegude valmistamiseks. «Meil on aastased koostöölepingud kasvatajatega, keda ise kontrollime ja usaldame,» ütleb Nelly Vahtramaa, kuid kinnitab, et edaspidi on plaanis ka Viira talu enda tatrakasvatust laiendada.
RemedyWay’s tegutseb kogu pere. Tütar Nelly Vahtramaa vahetas kolme aasta eest töö meediaagentuuris välja müügi- ja turundusjuhi rolli vastu perefirmas. Poeg Virgo Mihkelsoo juunior on igapäevaselt tegev transpordiäris, kuid hoiab RemedyWay finantsasjadel silma peal ning on oma muu ettevõtluse arvelt aidanud teha perefirmasse vajalikke investeeringuid.
Kuigi isa Virgo Mihkelsoo teeb kõiki töid alates külvamisest ning lõpetades meekorjamisega, tahavad tütar ja poeg teda näha ennekõike loenguid pidamas ja raamatuid kirjutamas. «Isa saab juba 75-aastaseks. Põllutöid saavad teised ka teha, kuid raamatuid mitte,» selgitas tütar. Venemaal fütoteraapiat ja pärimuslikke tervendamisviise õppinud ema Ljudmilla panustab samuti raamatutesse, annab nõu loodusravitseja-naturopaadina ja mõtleb uusi tooteretsepte välja.
Näiteks RemedyWay kõige müüdum toode – tatraküpsis meega – sündis nõnda, et Virgo Mihkelsoo juunior palus emal teha välislähetustele kaasa võtmiseks vahepala, mis täidab kõhtu, on maitsev, tervislik, kasulik ning ei tee paksuks. Just neile kriteeriumidele meega tatraküpsis vastabki.
Ka poeg Virgo Mihkelsoo juunior ise on agar uute retseptide katsetaja ning pakub tihtilugu välja uusi ideid, mida võiks veel tootmisesse võtta. Seejuures kehtib tootearenduses konsensuse põhimõte – uus toode peab läbima enne kogu pere maitsemeelte kontrolli ja poelettidele jõuab see ainult siis, kui see kõigile meeldib. Kui ikka ühel pereliikmel kisub nägu maitseelamusest krimpsu, siis uus toode müügile ei lähe, ükskõik kui maitsvaks kõik ülejäänud seda peavad.