Vaata, kes on aasta tippjuht põllumajanduses

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna selgus välja tiitli «Põllumajandussektori tippjuht 2015,» kelleks sai Estonia OÜ juhatuse esimees Ain Aasa. 

Aasa on olnud Estonia tegevjuht 2004. aastast alates. Novembris sai Estonial valmis Taikse külla 1200 lehma mahutav farm, projekti maksumus on ligikaudu kuus miljonit eurot. Aasa ütles augustis BNSile, et koos uue farmi ja teiste laiendustega kasvab Estonia kontsernile kuuluvate lehmade arv kokku 3000 loomani.

Aasa sõnul tuli tippjuhi tiitel talle meeldiva  üllatusena. «See on kindlasti tunnustus kogu meie meeskonnale. Oleme tasa ja targu oma ettevõtet arendanud ning tänu selgele strateegiale, julgetele otsustele, kindlale visioonile ning pühendunud personalile, oleme läbi aastate suutnud saavutada püstitatud eesmärgid,» ütles Aasa.

Swedbanki põllumajandussektori juhi Brit Juusi sõnul on Aasa edukas suurettevõtja, kes on juba kujunenud valdkonnas tugevaks arvamusliidriks. «Ain Aasal on väga hea kogemustepagas ettevõtte juhina ning põhjalikud teadmised nii taime- kui loomakasvatuses. Ta on igati saadud tunnustuse vääriline,» sõnas Juus.

Tiitli andis üle põllumajandusminister Ivari Padar konverentsil «Põllumees kui tippjuht 2015.» Konverentsi peaeesmärk on koondada kord aastas Eesti põllumajandussektoris töötavad tippjuhid, ettevõtete omanikud ja investorid Olustvere lossi, et pakkuda mõtlemisainet ja uusi visioone, mida tutvustavad erinevates valdkondades tegutsevad mõjukad inimesed ning tunnustatud spetsialistid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles