Nädalavahetuseks maale I

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meie Küla Pidu» Lindil
«Meie Küla Pidu» Lindil Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Saabuval nädalavahetusel leiab Eesti eri paigust mitmesuguseid sündmusi. Maa Elu toimetus on teinud valiku maakohtades toimuvast ning soovitab nädalavahetuseks linnatolmu jalgadelt pühkida.

II Peipsi järvefestival 2017
6. - 15. juulil

Peipsi järvefestival on mööda Peipsi sadamaid järve põhjaotsast lõunasse kulgev kultuuridessant, mis näitab Peipsi järve tavapärasest märksa põnevamal moel. Loe veel.


Rannakülafestival «Meie küla pidu» Lindi külas
8. juulil kell 12-24

Juba kolmandat suve avab väike Lindi rannaküla Pärnumaal oma väravad ja kutsub kõiki maa- ja merelembelisi häid inimesi nautima merd, kala, käsitööd, toidukraami, muusikat ja meelelahutust – ikka ainult armastusega tehtud head ja eestimaist. Loe veel.


Üleriigiline masinapäev «Mehed ja masinad» Ülenurmel
9. juulil kell 10

Eesti Põllumajandusmuuseumis toimub juba VII korda maamasinate päev. Ürituse eesmärgiks on väärtustada unikaalseid ja ajaloolisi, maaelus suurt tähtsust omavaid erinevaid tüüpe traktoreid, maamootoreid, autosid, mootorrattaid ning muidugi unikaalseid lokomobiile ja aurumasinaid. Loe veel.


Kalurite päev Narva-Jõesuus
9. juulil kell 12

Sellel kalurite ja kalatöötlejate pühal saab tutvuda Narva-Jõesuu kalurikultuuriga ning proovida päris uhhaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles