Kuidas osaleda konkursil

Maa Elu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Maa Elu fotokonkurss “Maamess 25” kampaaniatingimused

Üldsätted 

1.1. AS Postimees Grupp (edaspidi: Postimees) „ Maa Elu fotokonkurss Maamess 25“ kampaania (edaspidi: Kampaania) algab 07.02.2017 ja kestab kuni 19.03.2017 (edaspidi: Periood). Kampaania puhul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga. 

1.2. Kampaaniat korraldab AS Postimees Grupp, registreeritud asukoht Tallinn, Maakri 23a, registrikood 10472757, e-post: anni.lyll@postimeesgrupp.ee; telefon: +372 5357 2880  (edaspidi: Korraldaja). Toodud kontaktidelt on võimalik saada ka lisainformatsiooni.

1.3. Kampaania korra on Kampaania Korraldaja kehtestanud käesolevates tingimustes. 

Kampaanias osalemine

2.1. Kampaanias saavad osaleda kõik Eesti Vabariigi kodanikud või välismaalasest Eesti Vabariigi residendid tulumaksuseaduse mõistes, kes on vähemalt 16-aastased.

2.2. Osaleda võivad punktile 2.1. vastavad üksikisikud või üksikisikud grupina.

2.3. Kampaanias ei saa osaleda AS Postimees Grupp töötajad ning nende perekonnaliikmed

2.4. Korraldaja jätab endale õiguse kõrvaldada kampaaniast isik, kes ei vasta käesolevas punktis määratletud osalemise tingimustele ning nõuda osaleja vanuse ja täieliku teovõime olemasolu tõendamist.

Fotode esitamise tingimused

3.1. Fotosid saab esitada alates 7. veebruarist kuni 19. märtsini 2017.

3.2. Nõuded pildifailile: formaat JPG; pikem külg minimaalselt 1500 px.

3.3. Pildid tuleb saata aadressile maamess25@ajaleht.ee märksõnaga „Maamess 25“. Faili nimetuseks tuleb kirjutada autori nimi (näide: eesnimi.perekonnanimi_maamess25). Fotoga koos tuleb esitada:

3.3.1. autori nimi;

3.3.2. autori vanus;

3.3.3. kontaktandmed (telefoni number, e-posti aadress);

3.3.4. foto tegemise aeg (aasta);

3.3.5. pildi kirjeldus, mis peab sisaldama autori lugu ja emotsiooni seoses pildil kujutatuga. 

3.4. Üks osaleja võib konkursile esitada kuni 3 fotot.

3.5. Pildi esitamisega kinnitab esitaja, et ta:

3.5.1. On tutvunud kampaania tingimustega ja aktsepteerib neid.

3.5.2. Annab nõusoleku töödelda oma isikuandmeid, avaldada nime ja esitatud fotot meedias, reklaamides, PR-kampaaniates ja muudel Korraldaja turunduslikel eesmärkidel (sh kommertspakkumiste saamiseks) ilma talle selle eest täiendavat tasu maksmata ning vastavat kokkulepet sõlmimata.

3.5.3. Annab nõusoleku esitatud foto(de) avaldamiseks Maamessi kanalites.

Fotode avaldamine ja hindamine

4.1. Kõik alates 7. veebruarist kuni 19. märtsini laekunud pildid koos esitaja nimega avaldatakse laekumise järjekorras veebiaadressil http://maaelu.postimees.ee/.

4.2. Kampaania korraldaja jätab endale õiguse sobimatu sisuga pilte mitte avaldada ja neid jooksvalt kampaaniast kõrvaldada.

4.3. Võidutöö valib žürii välja 24. märtsil. Žüriisse kuuluvad AS Postimees Grupi ja Maamessi esindajad.

Kampaania võitja välja kuulutamine ja auhind

Võitjaga võetakse ühendust pildi edastamisel esitatud isikuandmete kaudu. Võitja nimi kuulutatakse välja 24. märtsil veebiaadressil http://maaelu.postimees.ee/.

Kampaania võitja saab:

1. koht: mootorsaag ja perepääse Maamessile.

2. ja 3. koht: perepääse Maamessile.

6.     Muud tingimused

6.1.Kampaanias osalejate poolt käesolevate tingimuste eiramise või Postimehele enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral, mis ei ole tingitud Postimehe süüst, ei vastuta Postimees Kampaanias osalemise või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

6.2.Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Postimehel ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja andmata, teatades sellest kohe veebiaadressil http://maaelu.postimees.ee/.

6.3.Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele. 

6.4.Kõik pretensioonid seoses kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult märgusõnaga „Maa Elu fotokonkurss Maamess 25“ hiljemalt 10.04.2017 käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. Postimees lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul pretensiooni laekumisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles