"Moodsa talu" taskuhääling avab toidutootmise isiklikumat poolt

maaelu.postimees.ee
Copy
Podcasti salvestamine Meemeistrite juures. Pildil vasakult Kerli Ats (ETKL tegevjuht), Kristi Terep (Meemeistrid perenaine) ja Raul Terep (Meemeistrid peremees).
Podcasti salvestamine Meemeistrite juures. Pildil vasakult Kerli Ats (ETKL tegevjuht), Kristi Terep (Meemeistrid perenaine) ja Raul Terep (Meemeistrid peremees). Foto: ETKL

Eestimaa Talupidajate Keskliidu ja Maaeluministeeriumi koostöös on valminud uhiuus viieosaline podcastide sari nimega „Moodne Talu“, kus tuuakse kuulajateni lugusid moodsatest Eesti taludest.

Eestimaa Talupidajate Keskliidu tegevjuhi Kerli Atsi sõnul on tegemist põneva sarjaga, mis toob kuulajateni lood Eesti väiketaludest. „Podcastis räägime, et piim ei ole vaid piim ja õun vaid õun vaid, et puhta toidu tootmine on ka poliitiline ja sügavalt isiklik avaldus selle kohta, kes me tahame olla ja millises maailmas loodame elada.“

Taluliit alustas taskuhäälingusarja „Moodne talu“ eesmärgiga tutvustada põnevaid lugusid toidutootjatele ja tarbijatele: põllumajandustootjatele, hobitalunikele, profikokkadele, aga ka kirglikele kodukokkadele, ja kõigile eesti toidu nautijatele, kes mõjutavad seda, kuidas me praegu toitu toodame, valmistame ja sööme.

Eestimaa Talupidajate Keskliit lõi 2018. aastal Eestis agroturismi võrgustiku, kuhu kuuluvad põllumajandustootjad, kes on oma tegevust mitmekesistanud turismiteenustega ja seda peamiselt selle eesmärgiga, et oma tootmist ja toodangut tarbijatele laiemalt tutvustada.

Eesti agroturismi talude tuntuse suurendamiseks viib läbi Eestimaa Talupidajate Keskliit erinevaid tutvustavaid tegevusi. Sel aastal soovisime agroturismi tutvustada ka uute kanalite kaudu ning selleks valiti tänases maailmas väga populaarseks saanud podcasti ehk taskuhäälingu formaadi.

Podcastidest on valminud ka videod, mida on võimalik peagi jälgida ka Taluliidu Youtube´i kanalis.

  • Moodsad talulood toob kuulajani Eestimaa Talupidajate Keskliit koostöös Maaeluministeeriumiga.
  • Podcastid on kuulatavad Spotifys  ning peagi nähtavad ka videopildiga Youtube´i kanalil. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles