Maailmas auhindu noppinud unistuste masinad on teie ees!

Copy
Foto: BALTIC AGRO

Tootejuhid Mikk, Marko, Kristjan ja Meelis tutvustasid Maamessil iga metsa- ja põllumehe unistuste töömasinaid.

Ponsse metsamasinate tootejuht Mikk Kreevan tutvustas uut PONSSE Scorpion harvesteri, mis võitis rahvusvaheliselt tunnustatud disainikonkursil tootedisaini auhinna kabiini innovaatilise disaini eest. Üks kõige silmapaistvamaid muudatusi on uus kabiini katusele ulatuv üheosaline esiklaas, mis pakub kõikides tingimustes paremat nähtavust ja tööohutust. Samuti pakub ainulaadne poomilahendus igas suunas suurepärast nähtavust. Uus Scorpion tõstab tootlikkuse ja ergonoomika veel kõrgemale tasemele ja seab operaatori töökeskkonnale uue standardi. Uue Scorpioni kabiini väljatöötamise lähtekohaks olid taas metsamasinate operaatorid ja nende tagasiside.

Kombainide tootejuht Marko Mirme näitas uut CLAAS TRION kombaini, mis pälvis märtsis FARM MACHINE 2022 auhinna ning mis sai kohapeal ka Maamessi messinaela tiitli.

TRION kombainide masinasari pakub sellist variantide ja varustuse paljusust nagu ei ükski teine selles teraviljakombainide klassis. TRION sobib igale turule. Olenemata sellest, kas ettevõtte aastane viljapeksuala on 200 või 1000 ha, kas koristatakse nisu, rapsi, maisi, sojauba või riisi või kas maastik on künklik või tasane, eesmärk on pakkuda maksimaalset viljapeksu tõhusust ja kasutuslihtsust kliendikeskses kombinatsioonis igas ettevõttes ning mis tahes oludes. See uus TRION on erakordse kohanemisvõime sünonüüm, kuna ta sobitub saagikoristuse ajal konkreetse ettevõtte ja põllukultuuri nõuete järgi: ühelt põllukultuurilt teisele üleminek käib kiiresti, lihtsalt ja tööriistadeta ning arvukas heedrivalik ulatub kuni 12 m laiuste või 12 reaga mudeliteni. Sellele lisandub võimalus kabiini varustust ja mugavusfunktsioone ning šassiid ja ülekannet individuaalselt kohandada.

Ruloonpresside tootejuht Kristjan Nelis esitles CLAAS ROLLANT 520RC ruloonpressi. Tegemist on väga vastupidava disaini ja töökindla pressiga, mis saab hakkama ka kõige keerukamates töötingimustes. Tugevdatud valtsid, nutikas keti määrimine ja tagaluugis asuv lisavarustusse kuuluv maksimaalne survesüsteem (MPS) tagavad selle püsimise.

Traktorite tootejuht Meelis Suurmann näitas võttegrupile CLAAS AXION 900 seeria traktorite lipulaeva- 960 TERRA TRAC traktorit. TERRA TRAC poolroomik lint annab 15% suurema veojõu ja 50% väiksema pinnasele avaldava surve. Sellel masinal on väiksem pöörlemiskiirus, tänu millele säästate märkimisväärsel määral kütust.

Copy
Tagasi üles