Aasta konsulent 2020 on Ell Sellis

maaelu.postimees.ee
Copy
Ell Sellis.
Ell Sellis. Foto: Maaeluministeerium

22. detsembril kuulutas Maaelu Edendamise Sihtasutus välja aasta konsulendi 2020, kelleks sel aastal on lambakasvatuse konsulent Ell Sellis.

Lisaks konsulenditööle on Ell Sellis mahetalunik, kes peab Otepää vallas Väike-Hauka talus üle saja lamba, Eesti Lamba- ja Kitsekasvatajate Liidu juhatuse liige ning hinnatud õpetaja ja lektor.

Kolleegide sõnul on Ell laia silmaringiga, oma tööd hästi tundev konsulent, kes lisaks igapäevasele nõuandetööle osaleb aktiivselt erinevates töörühmades ja nõuandesüsteemi arendustegevustes. Ell on alati südamega asja juures, valmis oma kogemusi kolleegidega jagama ning teistelt teadmisi vastu võtma. Lambakasvatusele lisaks nõustab Ell põllumehi ka erinevatele mahetootmise- ja muudele nõuetele vastamise ning toetuste taotlemise valdkondades.

Lambakasvatusele lisaks nõustab Ell põllumehi ka erinevatele mahetootmise- ja muudele nõuetele vastamise ning toetuste taotlemise valdkondades.

Praeguse epidemioloogilise olukorra tõttu veebikoosolekuna toimunud aastalõpuüritusel tehti kokkuvõtteid põllu- ja maamajanduse nõustamise lõppevast aastast ning väljavaatest järgmiseks, 2021. aastaks.

Tänati ja tunnustati veel kaht kolleegi, kes lõppeval aastal eriliselt silma paistsid. Taimekasvatuse konsulent Lilia Kulli ning veisekasvatuse konsulent Marika Oeselg, mõlemad samuti varasematel aastatel aasta konsulendi tiitli pälvinud nõustajad, tunnistati Eestis esmakordselt valdkonna kõrgeima, 7. taseme konsulendi kutsetunnistuse vääriliseks.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast.  Aasta konsulendi valimisel võetakse arvesse kolleegide hinnangud kandidaatide töö kvaliteedile, klientidelt saadud tagasiside ja 2020.a sõlmitud nõustamiselepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles