Nädalalõpp: öösel krõbedad külmakraadid, päeval võib sadada lund

maaelu.postimees.ee
Copy
Jäälilled.
Jäälilled. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi järgi on nädala lõpus öösiti külma kuni kaheksa kraadi, päeval jõuab aga termomeeter plusskraadidesse. Uuel nädalal langeb termomeeter öösiti koguni 10 miinuskraadini. 

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-8, rannikul puhanguti 12-14 m/s, hommikul pöördub tuul lühiajaliselt läänekaarde. Õhutemperatuur on -1..-7°C.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Hooti sajab lund. Puhub põhjakaare tuul 3-8, puhanguti kuni 12 m/s, saartel ja läänerannikul 6-11, puhanguti 14-17 m/s. Õhutemperatuur on 0..+3°C.

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-9, rannikul puhanguti 12-14 m/s. Õhutemperatuur on -2..-8°C.

Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Hommikupoolikul puhub kirde- ja idatuul 2-8, rannikul puhanguti 11 m/s, pärastlõunal muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -1..+3°C.

Jahedam ilm jätkub ka uuel nädalal. Esmaspäeva öösel langeb temperatuur Kesk-Eestis kümne miinuskraadini, teisipäeva ööseks prognoositakse kuni 8 miinuskraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles