Briti peaminister sai kingiks suure traktoritordi

maaelu.postimees.ee
Copy
Punase traktori märgis on briti tarbijale garantiiks, et ostetu on kodumaine ja selle kvaliteedis saab kindel olla.
Punase traktori märgis on briti tarbijale garantiiks, et ostetu on kodumaine ja selle kvaliteedis saab kindel olla. Foto: www.redtractor.org.uk/

Briti peaminister Boris Johnson sai kingiks söödava meeldetuletuse sellest, kui uhked on Briti põllumehed oma toodetud toidu ja selle kvaliteedi üle.

Red Tractor Assurancei esimees paruness Lucy Neville-Rolfe ja tegevjuht Jim Moseley viisid hiiglasliku koogi ise aadressile 10 Downing Street, et see peaministrile edasi antaks, kirjutab Farming UK.

Red Tractor Assurance loodi selleks, et taastada usaldus Briti põllumajanduse vastu pärast mitmeid toidupettusega seotud skandaalne.

Ligikaudu 75 protsenti Ühendkuningriigi põllumajandustoodangust kannab praeguseks Red Tractori logo, mis annab kindluse, et toode on toodetud kohalikust toorainest ja kohapeal. Tordi viimisega tähistatigi tegevuse 20. aastapäeva.

"Tahtsime kasutada juhust, et tuletada valitsusele meelde, et kuigi ühendkuningriigi põllumajandus vastab kõrgele standardile, peavad kõik kaubanduslepingud nõudma sama ka teistelt riikidelt, et tingimused oleks võrdsed ja õiglased,” sõnas Neville-Rolfe.

Vaata pilti tordi kohaletoimetamisest SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles