Linnas näeb mitu päeva Kirovetsi ja roosasid roomikuid (1)

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GP Balticu juhatuse liige Tõnis Sareal sõnas, et maamessile toodud Kirovets on selle mudeli esimene esindaja Eestis. Ühtegi Kirovetsi siin veel müüdud pole.
GP Balticu juhatuse liige Tõnis Sareal sõnas, et maamessile toodud Kirovets on selle mudeli esimene esindaja Eestis. Ühtegi Kirovetsi siin veel müüdud pole. Foto: Margus Ansu

Homme algab Tartu Näituste messikeskuse sees ja ümber taas maamess, mida peetakse sel aastal juba 27. korda. Ligi seitsmel hektaril ning viies messihallis saab näha põllumajandus-, metsandus ja aiandustehnikat. Ka on messil tähtis koht toidul ja loomadel. Kokku osaleb messil 480 ettevõtet 12 riigist.

Tänavu kaunistab maamessi vappi kartul. Maamessi projektijuht Margus Kikkul selgitas, et kartul on eestlastele väga tähtis ja väärib kahtlemata tähelepanu. Ka iga-aastased messinaelad on platsil tähistatud kartulimärgiga. Kokku on sel korral messinaela tiitli pälvinud 14 ettevõtet.

Saksa mootoriga venelane

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles