Keevitusseade Fronius TransSteel 2200 – profitööriist kasutamiseks töökojas ja objektil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Spetselektroodi AS

TransSteel 2200 on Austria hinnatud tehnoloogiaettevõtte Froniuse kergeim kompaktne kolm-ühes multiprotsess-keevitusseade koos integreeritud traadi etteandmismehhanismiga. Seade on loodud professionaalseks kasutamiseks remondi- ning hoolduskeevitusteks, kuid samuti objektiseadmeks konstruktsioonide koostamisel. 

Tegemist on Froniuse esimese ühefaasilise inverteriga, mis ühendab ühes seadmes MMA, MIG / MAG ja TIG keevitusprotsessid. TransSteel 2200-le on iseloomulik seadme läbimõeldud disain, kasutusmugavus, vastupidav korpus ja kõrge töökindlus. Vaid 15,5 kg kaalu juures on see üks kergeim turul saadavalolevatest vastavatest seadmetest. Hiljuti pälvis TransSteel 2200 kaks olulist disainiauhinda – Red Dot Award ja Plus X Award.

Sobib kõigi levinumate materjalide keevitamiseks

Seadme keevitusvool on sujuvalt reguleeritav vahemikus 10 kuni 220 amprit (elektroodkeevitus 10 kuni 180 A). Intuitiivne sünergiline menüü muudab seadme kasutamise lihtsaks ka algajale keevitajale ning lai valik sünergilisi karakteristikuid (kokku 26 erinevat) sobivad kõikidele levinud materjalidele ning traadi läbimõõtudele – süsinikteras, roostevaba teras, alumiinium, pulbertraadid.

TransSteel 2200 puhul on võimalik kiire protsesside vahetamine – teine gaasi solenoidventiil võimaldab protsessi muuta ilma keevitusgaasi lahti ühendamata. Seadmel on professionaalne põleti tsentraalühendus, vahetatav tolmufilter ning lihtne poolivahetus, kuna allapoole avanev külgkate võimaldab hõlpsat juurdepääsu söödumehhanismile. Traadipooli saab vahetada ilma tööriistadeta.

Integreeritud polaarsuse vahetus võimaldab kvaliteetset keevitust ka ilma kaitsegaasita pulbertraatidega.

TransSteel 2200 lisavarustuse valikus on LED-valgustus, Up/Down funktsiooniga põletid, kärude, transpordikohvrid jne. Ka kuluosadele mõeldud karp on integreeritud seadme korpusesse.

Täisautomaatika muudab töö kiireks ja stressivabaks

TransSteel 2200 puhul tuleb keevitustööd alustada vaid kolme lihtsa sammuga – määrata traadi materjal, traadi läbimõõt ja gaasi ning keevitatava materjali paksuse ning edasise eest hoolitseb automaatika. Kaks Easyjobi salvestuskohta võimaldavad salvestada sageli kasutatavaid parameetreid.

Funktsioonidest võib välja tuua, et TIG protsessi TAC funktsioon on ideaalne impulsiga materjali sildamiseks. TIG kontaktsüüde toimib lihtsalt ning võimaldab käsiargoonkeevitust kasutada kõikjal,kaasta arvatud olukordades, kus kõrgsageduse kasutamine ei ole lubatud.

Uueks omaduseks on automaatne punktide ja intervallidega keevitamine, mis sobib olukordades, kus õhukesed lehed tuleb ühendada minimaalse soojusesisestusega. Kaare intervalle saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele ja need rakendatakse töödetailile täpselt ning stabiilselt ilma pritsmeteta.

TransSteel 2200 keevitusomadused on pannud joutuuberid korduvalt hämmastunult õhku ahmima – tule Maamessile ja vaata ka oma silmaga!

Loe lähemalt TransSteel 2200 kohta (hyperlink: http://www.spetselektroodi.ee/tootekataloog/fronius-transsteel-2200c/)

Copy
Tagasi üles