Agri Partner omandas Starfeldi põllumajandustehnika valdkonna

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starfeld OÜ poolt müüdavaid tooteid ja kaubamärke esindab 1. aprillist Agri Partner OÜ.
Starfeld OÜ poolt müüdavaid tooteid ja kaubamärke esindab 1. aprillist Agri Partner OÜ. Foto: Erakogu

Agri Partner OÜ ja Starfeld OÜ andsid pressiteate vahendusel teada, et Agri Partner OÜ omandas Starfeld OÜ-lt põllumajandustehnika ning kütteseadmete müügi ja hoolduse valdkonna. Seoses sellega esindab Starfeld OÜ poolt müüdavaid tooteid ja kaubamärke 1. aprillist Agri Partner OÜ.

“Kasvanud ettevõtte näol loodame pakkuda järjest tõsisemat konkurentsi Eesti põllumajandustehnika müügi turul, millest võidavad kõik Eesti põllumajandustootjad,” teatasid Agri Partner OÜ juhatuse liige Argo Kukk ja Starfeld OÜ juhatuse liige Janne Riitsalu ühises pressiteates.

Starfeld OÜ poolt esindatud kaubamärkide tarnijad on tehingust teadlikud ning on uuendanud lepinguid ja kokkuleppeid nii, et Agri Partner OÜ saaks sujuvalt jätkata kaubamärkide esindamist.

“Kinnitame, et kõik sõlmitud lepingud ja tehtud pakkumised kehtivad, mis puudutavad põllumajandustehnika ning kütteseadmete müüki ja hooldust,” seisab teates.

Starfeld OÜ tegutseb edasi ning kõik ettevõtte klientide ja tarnijate lepingulised kohustused, mis ei puutu antud tehingusse, jäävad ka edasiselt Starfeld OÜ tegevuseks ning ei kandu edasi Agri Partner OÜ-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles