Laupäeval tuleb kuni üheksa kraadi sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumikellukesed on ühed esimesed kevadekuulutajad.
Lumikellukesed on ühed esimesed kevadekuulutajad. Foto: Arvo Meeks

 Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb laupäeval kuni üheksa kraadi sooja.

Öösel on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub loodest edelasse ja lõunasse ning tugevneb hommikuks 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -6 kraadi, hommikuks õhutemperatuur tõuseb.

Peipsi järvel pöördub loodetuul lõunasse ja puhub 3-7 m/s, hommikul tugevneb lõuna- ja edelatuul 7-11, puhanguti 13 m/s. Ilm on sajuta ja nähtavus on mõõdukast heani. Külma on 3-5 kraadi.

Päeval pilvisus tiheneb. Lääne-Eestis algab vihmasadu, mis levib kagu suunas. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s, õhtupoolikul saartelt alates pöördub tuul läände ja tugevneb puhanguti 20 m/s. Sooja on 2-7, Kagu-Eestis kuni 9 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 7-11, puhanguti 13 m/s. Õhtupoolikul sajab vihma ja nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 3-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles