Avatud talude päev: tsirkus, safari ja eksootilised liblikad

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päev Andre farmis 2015. aastal
Avatud talude päev Andre farmis 2015. aastal Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel pühapäeval toimub üle-eestiline avatud talude päev, kus lisaks loomakasvatustele ja kodukohvikutele saab teha ka muud põnevat.

Luidja Tsirkusetalu pakub huvilistele tuleteatrit, klounaadi, tantsu ja muid elamusetendusi. Tsirkusetalu ootab külalisi alles õhtuks, et panna punkt taludepäevale. Neile, kes varem kohale jõuavad, pakub Tsirkusetalu raamatukülmkappi talu väravas, kohvik Vesihiidlane naabermajas ja Imekaunis liivarand 200 meetri kaugusel.  

Saare Safari pakub elamus- ja võistlussõite džiipidega karjäärides ja erinevatel maastikel, kus on nii tõuse, langusi, vett ja muda. Sõidule on oodatud nii lapsed kui nende vanemad. Lisaks safarisõidule saab talus mängida aardejahti.

Kiisamaa seiklus- ja looduspark tutvustab külastajatele eksootilist liblikamaja, kuhu lapsed saavad päris tasuta. Kel liblikatest küllalt, saavad näha kanu ja jäneseid või toita Koi tiigis kalu. Kiisamaa seiklus- ja looduspark pakub lisaks sellele erinevate mahlade degusteerimist ja võimalust piknikku pidada.

Avatud talude päev toimub juba neljandat aastat järjest. Ülejäänud 297 taluga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles