Kasvuhoone on osa tervislikust elustiilist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gardelino OÜ

Enamus aednikud valmistuvad täna kevadiseks istutus- ja külvihooajaks ning oma kasvuhoone paigaldamiseks ja aiandusega tegelemiseks on hetkel  hooaeg alanud.  Hiljaks pole jäänud veel ka need, kes tahavad esimest korda aiasaaduste kasvatamisega kätt proovida või plaanivad kapitaalsemalt aeda uuendada.

Üks parimaid võimalusi on selleks kahtlemata oma kasvuhoone rajamine, mis pakub kevadisel ajal kogu perele palju ühist tegutsemisrõõmu ja toob suveks lauale omakasvatatud maitsetaimed, salatid, tomatid ning kurgid, mis pole maitselt võrreldavad kaugetelt maadelt Eesti poodidesse toodud “värske” kraamiga.

Kasvuhoonetel on tegelikult veelgi rohkem positiivseid külgi, alates sellest, et neid saab paigutada väikestele õuealadele, kombineerida terrassi ja teiste aiaelementidega ning lõpetades võimalusega anada lastele loodusharidust või saada osa taimedega tegelemisega seotud teraapilistest mõjudest. Teaduslikult on tõestatud, et aiapidamisega tegelemijne mõjub hästi inimese vaimsele ja füüsilisele tegevusele, tervendab keha ja vaimu. Seega ei ole kasvumajad loodud tänapäeval pelgalt lauapoolise hankimiseks, vaid on elustiili osa.

Viimast kinnitab ka fakt, et isekasvatamise populaarsus üha kasvab ja sellega seoses kasvab ka hobiaednike hulk, eriti seda just noorema generatsionni seas, kes on ühelt poolt taasavastamas esivanemate aiandustarkusi, aga teisalt soovivad eksperimenteerida uute taimedega kaasnevate põnevate maitsetega.

Kui kellelgi tärkab soov eeloleval kevadel oma kasvuhoone püsti panna, siis kõige lihtsamaks võimaluseks on kahtlemata soetada valmiskasvuhoone, mille paigaldamine käib kiiresti ja mis näevad koduaias väga head välja. Valimiskasvuhoonete valik on väga lai, alates klaasmajatest algajale aednikule ja lõpetates luksuslikema variandiga. Samuti on võimalik valida kasvuhooneid sõltuvalt nende paigaldamise asukohast, kas näiteks lagedale platsile või mõne hoone seina äärde.

Fakt on see, et tänapäeva kasvuhooned pole enam päris sellised, nagu vanaemal aias seisid, vaid tõeliselt mugavad ja silmailu pakkuvad paigad.

Selle üheks kindlaks tõestuseks on Vitavia atraktiivsed ja kvaliteetsed kasvuhoonede mudelid. Seisame selle eest, et VITAVIA tähendaks „ELUVIISI“, MIS PAKUB RAHULDUST IGALE AIAPIDAJALE.

Eesmärgiks on luua tooteid, mis on loodud kestma just põhjamaises karmis kliimas, mis on kvaliteetsed, vastupidavad ning tänu pidevale arendustööle ka väga atraktiivsed ja innovatiivsed.

Tänu Vitavia mudelite atraktiivsele välimusele saab neid kasutada mitmeotstarbelisena – kasvuhoone, aiapaviljon või talveaed – KÕIK KOLM ÜHES.

Foto: Gardelino OÜ
Foto: Gardelino OÜ

Rohkem infot kasvuhoonetest leiad veel www.vitavia.ee ja www.mwlconstruct.eu
ja facebooki lehtedel:
 - https://www.facebook.com/Kasvuhoone/
 - https://www.facebook.com/Vitavia.ee/

Foto: Gardelino OÜ

Galerii erikujulided kasvuhooned

Galerii klassikalised ja atraktiivsed kasvuhooned

Copy
Tagasi üles