Kaks nädalat Maamessini

, Maamessi projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Hoolimata nädala alguses maha sadanud lumevaibast on Maamessi ettevalmistustööd graafikus ning juba 19.-21. aprillil on mess külastajatele avatud.

Raiespordi hooaeg avatakse Maamessil

Maamessil saab traditsiooniliselt alguse raiespordi hooaeg. Kuna suvel toimuvad Norras 33. raiemaailmameistrivõistlused, siis on võistluse korraldajate kinnitusel oodata osalema Eesti ja lähiriikide koondiseid nende kõige paremas vormis ja koosseisus. Kindlasti on ees ootamas pealtvaatajatele palju põnevust pakkuv mõõduvõtt!

Ühe vaieldamatult põnevama alana Maamessil on 12-meetriste mastide langetamine, mis annab pealtvaatajatele hea ülevaate metsatöödest ja selleks vajalikest oskustest ning teadmistest. Samuti saab jälgida saeketi vahetust, täpsussaagimist, kombineeritud järkamist ja laasimist. Lisaks raievõistlusele toimub messil ka võsasaagide võistlus.

Sel aastal on võistlustel toimunud nimemuutus – xTREEm CUP’ist on saanud võistluste uue kuldsponsori Husqvarna tootesarja nime järgi xCUT CUP 2018.

Maamessil sisukas programm

Lisaks raievõistlustele, lihaveiste näitus-konkurssile, pullide oksjonile ja teistele publikut haaravatele tegevustele pakub Maamess ka kvaliteetset seminariprogrammi, mis on võrreldes varasemaga mitmekülgsem. Seminaride ja raievõistluste ajakava ning muud tegevused messiprogrammis on mugavalt leitavad Maamessi kodulehelt www.maamess.ee.

Soovitame programmiga aegsasti tutvuda ning messikülastus ajastada viisil, et jääks piisavalt aega ka messitegevustest osa saada!

Kohtumiseni Maamessil!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles