Maaeluminister: noorte maale elama asumist tuleks toetada riigieelarvest (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaeluminister Tarmo Tamm (Keskerakond)
Maaeluminister Tarmo Tamm (Keskerakond) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Maaeluminister Tarmo Tamme sõnul tuleks lähiaastate riigieelarve strateegia koostamise käigus leida raha noorte maale elama asumise toetamiseks.

Tamm ütles pärast selleteemalist arutelu valitsuses, et maapiirkonna arendamisel mängib olulist rolli noorte esindatus ja maaeluministeerium teinud ettevalmistusi programmi «Noored Maale» väljatöötamiseks ning otsib sellele rahastust. 

Samuti avaldas Tamm arvamust, et maaelu arengut ja kohalikku tasandit puudutavate regionaalprogrammide, näiteks Setomaa ja Peipsiveere programmide elluviimine peaks olema korraldatud läbi maaeluministeeriumi.

«Kagu-Eesti tegevuskavas seatud eesmärkide toetamiseks, seal hulgas julgeoleku suurendamiseks läbi Kagu-Eesti piirkonnas piiriäärsetel aladel piisava asustuse hoidmise, plaanime koostöös regionaalhalduse ministriga välja töötada Kagu-Eesti programmi,» märkis Tamm.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles