Euroopa põllumajandusministrid räägivad Vene sisseveokeelu mõjudest

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poe klient jalutab mööda puuvilja ja köögivilja lettidest Brüsselis. Venemaa, kuhu eksporditakse kõige rohkem toiduaineid pärast Ameerika Ühendriike, otsustas piirata Euroopa puuviljade ja köögiviljade, piimatooteid ja liha sissevedu. See moodustab umbes poole ELi toiduekspordist Venemaale.
Poe klient jalutab mööda puuvilja ja köögivilja lettidest Brüsselis. Venemaa, kuhu eksporditakse kõige rohkem toiduaineid pärast Ameerika Ühendriike, otsustas piirata Euroopa puuviljade ja köögiviljade, piimatooteid ja liha sissevedu. See moodustab umbes poole ELi toiduekspordist Venemaale. Foto: Eric Vidal / Scanpix

Euroopa Liidu põllumajandusministrid kohtuvad täna nõukogu istungil, et arutada Venemaa poolt kehtestatud toidukaupade sisseveokeelu mõjusid ja leevendamise võimalusi.

Eestist osaleb Brüsselis istungil Ivari Padar, teatas põllumajandusministeeriumi pressiesindaja. Teda saadavad kohtumisel toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti ning eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles