Maaeluministeerium õpetab messil toetusi taotlema

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaeluministeeriumi ühisstend
Maaeluministeeriumi ühisstend Foto: Sten Torpan

Maaeluministeerium koos oma allasutustega jagab 19.–21. aprillil Tartus toimuval Maamessil teavet toetuste ja nende taotlemise kohta, tutvustatakse valitsemisala asutusi ning avatud talude päeva.

Messi avapäeval toimub ka Eesti põllumajandusministrite väitlus, kus osalevad praegune maaeluminister Tarmo Tamm ning endised maaelu- ja põllumajandusministrid Urmas Kruuse, Ivari Padar ja Helir-Valdor Seeder. Vestlusringi modereerib aasta rahvapõllumees 2017 Paavo Otsus. Räägitakse Eesti põllumajanduse tulevikust, innovatsioonist põllumajanduses, toodangu lisaväärtustamisest, ühistegevusest ning arutletakse teemal, kas kvalifitseeritud tööjõudu on puudu.

«Sellised arutelud on kindlasti vajalikud, kuna võimaldavad murekohtade lahtirääkimist ja loovad pinnase värskete ideede kasvuks,» rääkis maaeluminister Tarmo Tamm. 

Ühisstendil saab küsida nõu ministeeriumi ja ametite spetsialistidelt, kes ühtlasi tutvustavad oma tööd lähemalt. Stendil on võimalik saada informatsiooni 22. juulil neljandat korda toimuva üle-eestilise avatud talude päeva kohta ning nõuandeid, kuidas oma talu registreerida.

Baltimaade suurimal põllumajandusmessil on ühise väljapanekuga esindatud Maaeluministeerium, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Põllumajandusamet, Maaelu Edendamise Sihtasutus koos MES nõuandeteenistusega, samuti Veterinaar- ja Toiduameti ning Põllumajandusuuringute Keskuse esindajad.

Ühisväljapanek asub C-hallis stendil C-35.

Maaeluministeeriumi ja kaaseksponentide ühine programm ning ajakava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles