Jalaluu murdnud muukvaras sisustas hommikut oodates aega veinijoomisega

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hommikul leidis tööle tulnud Castello koristaja restoranist katkise jalaluuga murdvarga, kes aega veinijoomisega sisustas. Kurioossel kombel oli sisse murtud ka samal tänaval asuvasse Retro kohvikusse, kirjutab ajaleht Saarte Hääl.

Eile hommikul kella seitsme paiku tööle tulnud Castello restorani koristaja avastas laoruumi sisse murdnud mehe. Restorani üks omanikest Vello Laanemets ütles, et varas oli lahti muukinud laoukse ja pääses sisse vaid tänu ühele loiult töötanud liikumisandurile. «Siis ta oli leidnud sealt mingi redelijupi ja mõtles välja ronida. Kukkus, murdis jala ja siis istus seal nii kaua, kuni koristaja tuli,» rääkis Laanemets.

Ajaviiteks või valu leevendamiseks oli õnnetult kukkunud varas veinipudeli lahti korkinud ja rüüpas rahumeeli veini. «Koristaja tuli ja avastas ta sealt põrandalt. Mees istus rahulikult ja kobises, et jalg on katki ja kutsuge kiirabi.»

Kohale kutsuti nii kiirabi kui ka politsei, kellele mees Vello Laanemetsa sõnul tundus juba tuttav olevat. «Midagi oli ta endale kotti ka pistnud, aga meil on kaamera pealt kogu see tema aktsioon kenasti näha. Enne kuute hommikul oli ta seal tegutsema hakanud, aga jalale tegi küll tublisti viga ja siis ukerdas seal kuskil seitsmeni,» rääkis Laanemets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles