Nädalavahetuseks maale V!

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torupillimängijad
Torupillimängijad Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viled hüüavad sel nädalavahetusel nii Lahemaal kui Väike-Maarjas - orelid ja torupillid hellitavad kuulajate kõrvu läbiproovitud helidega ning üks mõisapark kutsub terve perega meisterdama. Maa Elu portaal on teinud valiku maakohtades toimuvast ning soovitab nädalavahetuseks linnatolmu jalgadelt pühkida.

X Lahemaa torupillipäevad

5. - 6. augustil Lahemaal

Suurel torupillipeol mängitakse iiri, hollandi, šoti, läti ja eesti torupilli ja muid pille, sinna otsa törts iiri tinavilemängu ja soololaulu. Piletiraha ei küsita ning priitahtlikud annetused võetakse lahkelt vastu.

Meisterdamise perepäev Luke mõisapargis

6. augustil kell 12

Terve päeva jooksul on kogu perega võimalik liituda erinevate meisterdamise töötubadega. Meisterdatud asjad saab igaüks pärast kaasa võtta. Osavõtt tasuta. Perepäeva ajal on avatud Luke mõisa kohvik. Loe veel.

I rahvusvaheline Gustav Normanni orelifestival

5. augustil kell 18 Väike-Maarjas

Festivali tähelepanu all on Gustav Normanni orelid. Gustav Normann oli esimene Eesti soost oreliehitaja, kes jõudis oma elu jooksul ehitada arvukalt oreleid nii Eestisse kui ka Soome. Väike-Maarja kontserdil musitseerivad Verena Steffen (flööt, Šveits) ja Olivier Eisenmann (orel, Šveits). Kavas on Kellner, Mozart, Mendelssohn, Hartmann, Hummel, Kuhlau ja Eller. Loe veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles