Nädalavahetuseks maale III

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maheda Muusika festival 2016
Maheda Muusika festival 2016 Foto: Mihkel Leis / Maheda Muusika festival

Klassikaline muusika mahajäetud mõisas, mahemehe unenägu Kose lauluväljakul või hoopis killuke Kagu-Eesti särtsu - saabuval nädalavahetusel leiab Eesti eri paigust mitmesuguseid sündmusi. Maa Elu toimetus on teinud valiku maakohtades toimuvast ning soovitab nädalavahetuseks linnatolmu jalgadelt pühkida.

Maheda Muusika festival 2017

22. - 23. juulil Kosel

Mahe ilm, mahe muusika ja mahedad inimesed! Kahe päeva sisse on mahutatud põnevad töötoad, mahelaat, erinevad artistid, pärimuslaulude ühislaulmine ja palju muud. Festivali eesmärgiks on pakkuda taskukohase hinna eest kõrgkvaliteetset muusikat ja mahelaada korraldamisega propageerida mahedat mõtlemist. Loe veel.

Festival «Mõisamängud»

5. juuli - 20. august eesti mõisates

Selle nädalavahetuse kontserdid toimuvad 22. ja 23. juulil seitsmes eesti mõisas. Kammermuusikute suvefestival unustatud mõisates toimub 2017. aastal juba üheksandat korda. Esinejad on interpreedid Eestist, Prantsusmaalt, Venemaalt ja USA-st. Selle suve festivalil on kõik kontserdikavad seotud rohkemal või vähemal määral baltisaksa muusikakultuuriga ning mõisate-kontserdipaikade ajalooga – festival aitab säilitada ja publikuni tuua kontserdipaikade kultuuripärandit. Loe veel.

Ostrova festival 2017

21. - 22. juulil Ostrova külas

Kahe päeva vältel saab kuulda ja näha nii tuntud artiste kui ka alles tuult tiibadesse saavaid muusikuid. Lisaks muusikaelamusele on osalejatel võimalus vaadata teatrietendust ning selgeks saada ka mitu setu rahvatantsu ja -laulu. Külalistel on võimalik tutvuda ka kohaliku käsitööga. Festival lõpeb laupäeval suure simmaniga. Loe veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles