Maamessi uudiseid

, Maamessi projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maamess

Juubeli-Maamessini on jäänud pisut rohkem kui kaks kuud aega. Üks korraldajate eesmärk on aga juba täitunud – Maamessi pinnad on praktiliselt välja müüdud.

Ettevõtete jaoks, kel on soov Maamessil oma tooteid või teenuseid esitleda, on korraldajatel pakkuda mitu reklaamilahendust. Infot Maamessi kataloogi, leedekraanide ja teiste võimaluste kohta saab lähemalt lugeda messi kodulehelt www.maamess.ee.

Maamess võttis suuna Lätti

Tänavu on kasvanud Maamessil osalevate Läti ettevõtete arv. Mullu eksponeeris end messil 11 Läti päritolu ettevõtet, tänavu on omale messipinna rentinud juba 15 Läti firmat.

Sõites nädalavahetusel Läti poole, on näha, kuivõrd palju Läti numbrimärgiga autosid vastu tuleb. See avaldub Eesti kaubanduskeskustes, spaades jne, kus kohtab üha enam meie lõunanaabreid. Lätlaste suur huvi Eesti vastu innustas ka Maamessi korraldusmeeskonda Läti suunal tööd tegema. Senine tagasiside on positiivne.

Maa Elu fotokonkurss „Maamess 25”

Maamessi korraldusmeeskond käivitas koostöös väga hea koostööpartneri Postimehe ja Maa Eluga fotokonkursi, mille eesmärk on koguda fotomeenutusi Maamessist läbi aastate. Konkursile on oodatud külastajate meenutused Maamessist, olgu selleks siis perepilt mõne uhke eksponaadi taustal, foto messi programmist või näiteks mõnest Maamessilt ostetud masinast.

Teen üleskutse ettevõtetele samuti fotokonkursist osa võtta – messi eksponentide hulgas on selliseidki ettevõtteid, kes on kõik 25 aastat esindatud olnud! Kõigist laekunud piltidest avatakse Maamessil näitus.

Maamessi ametlikud infokanalid

Selle nädala algusest on avalik Maamessi põhjalikult uuenenud koduleht, mis peale selleaastase graafika sai nüüdisaegse ilme ja on varasemast mugavam kasutada. Messi kodulehel avaldame põnevaid messiuudiseid ning praktilist informatsiooni nii eksponentidele kui ka külastajatele.

Külastage ka Maamessi ametlikku Facebooki lehekülge!

Lisainfo maaelu.postimees.ee/maamess25

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles