Juubelimaamess kogub tuure

, Maamessi projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maamess

Maamess on jõudnud tähtsa verstapostini – AS Tartu Näitused on maateemalisi messe korraldanud ühtejärge juba veerand sajandit! Juubelimess toimub 20.–22. aprillil 2017.

Iga Maamess on pisut omanäoline, muudatusi messi ülesehituses näeb selgi korral. Üks suurimaid uudiseid on toidumessi ja aiandusmessi asukohavahetus. Kui varem on toidumessi peetud messikeskuse B-hallis, siis tänavu toimub see D-hallis, mis on tervelt kolmandiku võrra suurem, võttes enda alla 1200 m2.

Toidutemaatika on Maamessi väga tähtis osa. Kolimine D-halli annab võimaluse ekspositsioonialasid suurendada ning väljapanekuid mitmekesistada. Samas on B-halli kolinud aiandusmess ühenduslüliks A-halli metsanduse ja C-halli põllumajandusteemaliste väljapanekute vahel.

Kuigi kalendrisse vaadates on Maamessini jäänud veel pisut rohkem kui neli kuud, on tänaseks üle poole sise- ja välipindadest omaniku leidnud. Kutsume huvilisi üles endast märku andma, sest vabad pinnad täituvad ruttu.

Ettepanekud, arvamused ja osalemissoovid palun saata margus@tartunaitused.ee või tel 504 2575.

Kohtumiseni Maamessil 20.–22. aprillil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles