Selgusid Eesti künnimeistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Künnimeistrivõistlustest osavõtjad ajavad sisse esimesi vagusid.
Künnimeistrivõistlustest osavõtjad ajavad sisse esimesi vagusid. Foto: Peeter Raidla

Läinud nädala reedel ja laupäeval peeti Kehtnas Eesti künnimeistrivõistlusi, kus selgitati meistrite klassi parimad eraldi tavaadra ja pöördadraga kündmises, vabaklassi parimad pöördadraga kündmises ja parim noorkündja tavaadraga kündmises.

Tavaadraga kündmises tunnistati meistrite klassis parimaks Raido Kunila (Dotnuva Baltic AS), teiseks tuli Indrek Zilensk (Kesa Agro OÜ) ja kolmandaks Kaspar Järvala (Kaspar Järvala künniklubi).

Pöördadraga kündmises tuli meistrite klassi võitjaks Jüri Lai (Stokker Agri AS), teiseks tuli Priit Puuorg (Kaspar Järvala künniklubi) ja kolmandaks Indrek Mägi (Olustvere Teenindus- ja Majanduskool).

Vabaklassis tunnistati pöördadraga kündmises parimaks Mart Raudsep, teiseks tuli Bogdan Dorož (Türi Bel-Est OÜ) ja kolmandaks Mait Pajo (Dotnuva Baltic AS).

Noorkündjate jõukatsumisel tavaadraga kündmises oli parim Mark-Hubert Heil (Olustvere Teenindus- ja Majanduskool), teine oli Arko Arras ja kolmas Karl Kihva (mõlemad Järvamaa Kutsehariduskeskusest).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles