Infopäevad tutvustavad kalandustoetusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Kruuse: Järgmiste aastate jooksul investeeritakse Eesti rannapiirkondade arengusse ja kalandussektori konkurentsivõime tõstmisesse üle 129 miljoni euro.
Urmas Kruuse: Järgmiste aastate jooksul investeeritakse Eesti rannapiirkondade arengusse ja kalandussektori konkurentsivõime tõstmisesse üle 129 miljoni euro. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Maaeluministeerium korraldab 25. maist  7. juunini Eesti kaheksas kalanduspiirkonnas infopäevad, kus tutvustatakse Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) Eesti rakenduskava rannapiirkondadesse ning kalandussektorisse suunatavaid toetusi.

„Järgmiste aastate jooksul investeeritakse Eesti rannapiirkondade arengusse ja kalandussektori konkurentsivõime tõstmisesse üle 129 miljoni euro. Ootame, et fondist taotlejate ring oleks võimalikult lai ja tehtud investeeringud annaksid rannapiirkondade ja kalandussektori arengule tugeva tõuke,“ ütles maaeluminister Urmas Kruuse.

Kalandustoetuste infopäevad saavad avalöögi 25. mail Haapsalus ja toimuvad kõigis Eesti kaheksas kalanduspiirkonnas. 

Infopäevad toimuvad 25. mai Haapsalu kultuurikeskus, 26. mail Kuressaare kultuurikeskuses, 31. mail Pärnus hotellis Strand, 1. juunil Oiu sadamas, 2. juunil Mustvee kultuurikeskuses, 3. juunil Rakveres hotellis Wesenbergh, 6. juunil Kärdla kultuurikeskuses, 7. juunil Nelijärve puhkekeskuses. Infopäevad algavad seitsmes piirkonnas kell 10, Mustvee infopäev algab kell 9.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles