Maale Elama messil toimub Garage48 HUB Ideepõld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmakordselt toimub Maale Elama messil koostöös Garage48 HUB-ga Ideepõllu nimeline hackathon. Maale Elama mess toimub 23. aprillil Tartus Maaülikooli spordihoones ja 14.mail Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus.

Garage48 HUB Ideepõllu eesmärgiks on julgustada inimesi koos genereerima ideid, mis aitaks maal elamist muuta paremaks, läbimõeldumaks ja edukamaks.

Ideepõllu edukaks ja tulemuslikuks läbiviimiseks tehakse seda maailmakuulsa Lean Coffee meetodil, mis on kasutusel IT-sektoris. Lean Coffee näol on tegemist töömeetodiga, mille abil on võimalik palju teemasid läbi arutada väikestes gruppides. Iga grupis osaleja pakub välja ideid, mida võiks arutada ja kirjutab selle paberile. Seejärel annavad kõik osalejad teemadele hääli ning kõige esimesena hakatakse arutama kõige rohkem hääli saanud teemat. Hiljem, kui arutlemise aeg on täis saanud, võib otsustada, kas arutada sama teemat edasi või võtta laualt järgmine.Tasakaalustatud arutelu nimel osalevad diskussioonis ka särtsakad maaelu realistid, optimistid ja spetsialistid, kes reisivad eri arutelugruppide vahel.

Üritusel saab osaleda etteregistreerimisel, mis on avatud kuni 22.aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles