Postimees ja Maa Elu on Maamessi ametlikud meediapartnerid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates möödunud aasta septembrist on Postimehe Maa Elu lehenumbrites kajastatud Maamessi uudiseid.

Edaspidi keskendume põhjalikumalt Maamessi korralduslikumale poolele. 14. aprilli Maa Elus on messiplaan, ajakava, osalejate nimekiri ja kõige värskemad messiuudised.

21. aprilli Maa Elu ilmub erakordselt suure tiraažiga – 95 000. Lisaks tellijatele jõuab see kõigi Maamessi osalejateni.

Seoses partnerlusega on Postimees esindatud ka Maamessil – välialal pannakse püsti suur Postimehe värvides telk, mis pakub kõigi kolme messipäeva vältel külastajatele meelelahutust ning kus jagatakse ka tasuta ajalehti.

Eraldi messiboksiga on kohal ka Maa Elu, kus lahutatakse külastajate meelt, jagatakse tasuta ajalehti ning pakutakse võimalust leht soodsalt ka endale koju tellida.

Samuti viib Maa Elu läbi „Maamehe mitmevõistluse”, millest võivad osa võtta kõik soovijad. Ülesanded on läbi huumori prisma – näiteks viiakse läbi „Pulleritsu matšotest”, kus võistleja peab sirgetel kätel ajalehte käes hoidma. See, kes kauem vastu peab, on ala võitja ning pälvib häid auhindu. Messi lõpuks selgitatakse välja Maa Elu „Maamehe” tiitli vääriline osaleja.

Maamessi värskeid uudised saab lugeda ka Maamessi kodulehelt www.maamess.ee!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles