Kinnisvaraleide

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Soov.ee

Maa Elu hakkab avaldama kinnisvaraleide, mis võivad ilmselt nii mõneski huvilises emotsioone tekitada. Leidude allikaks on soov.ee, valiku tegi Peeter Raidla. (ME)

Majahütt romantikule

Foto: Soov.ee

Ühe toaga hütt, mille algselt välja pakutud alla 2000 euro suuruse hinna üle on ilmselt võimalik kaubelda. Tegu pole küll kinnisvaraga, vaid osmik on mõeldud äravedamiseks. Müüja kinnitab, et küttekeha lisamisel on hütis võimalik elada aastaringselt. Sobib romantikule.

Isiklik „vabaõhumuuseum“

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Orissaare vallas paiknev mereäärne talukompleks meenutab esmapilgul arhailist vabaõhumuuseumi, kuid hooned on tegelikult ehitatud aastail 1999-2001. Sellele viitab ka massiivne, rookatuseid kandvate eluhoonetega teravas kontrastis olev massiivne kivikelder. Kompleksi hind on üsna krõbe, veidi üle 300 000 euro.

Midagi ilusat

Foto: Soov.ee

Kes hindab puhast loodust ja kodust keskkonda, peaks otsima üles Varbla valla Pärnumaal, kus 78 500 euroga on müügis vanast rehielamust taastatud tõeline suvekodu. Õueterrassiga saunast ja tiigist rääkimata. Meri jääb sealt paari kilomeetri kaugusele.

Rahapesija residents

Foto: Soov.ee

Kohtus rahapesus süüdi mõistetu residents, mille lõplikule valmimisele korrakaitsjad vahele astusid. Tartumaal Haaslava vallas asuva konfiskeeritud häärberi on müüki pannud Tartu maavanem hinnaga 114 000 eurot.

Tõeline tare-tareke

Foto: Soov.ee

Pärnumaal Audru vallas müüki pandud maja meenutab nii väljast kui seest tõelist tare-tarekest. Hind on parajalt suur, ligi 125 000 eurot, aga selle sisse käib ka 4,5 hektarit metsa koos väikese järve ja veel ühe majakesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles